Aaron Eckhart Bio, familie, hustru, film, børn, karriere, nettoværdi

Aaron Eckhart Biografi

Aaron Eckhart er en amerikansk skuespiller. Aaron Eckhart er en amerikansk skuespiller. Han modtog bred anerkendelse som George i Steven Soderberghs kritikerroste film Erin Brockovich (2000). I år 2006 modtog han en Golden Globe-nominering for sin skildring af Nick Naylor i Thank You for Smoking.

Hans anden almindelige breakout opstod i 2008, da han medvirkede i den kæmpestor Batman-film The Dark Knight som distriktsadvokat Harvey Dent. Andre nøgleroller inkluderer The Pledge (2001), The Core (2003), Paycheck (2003), Rabbit Hole (2010), Battle: Los Angeles (2011), Olympus Has Fallen (2013) og dens efterfølger London Has Fallen (2016) , I, Frankenstein (2014) og Sully (2016).



Som studerende på BYU mødte Eckhart instruktør og forfatter Neil LaBute, der kastede ham med i flere af sine egne originale skuespil. Fem år senere debuterede Eckhart som en upålidelig, sociopatisk damemand i LaButes sorte komediefilm In the Company of Men (1997). Under LaButes vejledning har han arbejdet i instruktørens film Your Friends & Neighbors (1998), Nurse Betty (2000) og Possession (2002).



Aaron Eckhart startede sin skuespildebut i 1992, thrillerfilmen Double Jeopardy i karakteren af ​​Dwayne. han blev vist i thrillerfilmen Slaughter of the Innocents, der blev produceret i 1993. Han var godt omtalt i en amerikansk sci-fi fantasy-sitcom Aliens in the Family i 1996. I 1998 optrådte han i sort komediefilm Your Friends & Neighbors og Amerikansk krimi-thriller sort komediefilm.

Aaron Eckhart
Aaron Eckhart

Han optrådte i adskillige film, herunder samtaler med andre kvinder i 2006, The Wicker Man og The Black Dahlia. Samme år blev hans optræden i komediedramafilm Thank You for Smoking i karakteren af ​​Nick Naylor nomineret til adskillige priser Golden Globe Award, Independent Spirit Award og St. Louis Gateway Film Critics Association Award.



Eckhart fik bred anerkendelse som George i Steven Soderberghs kritikerroste film Erin Brockovich (2000) og modtog i 2006 en Golden Globe-nominering til bedste skuespiller for hans skildring af Nick Naylor i Thank You for Smoking. En anden mainstream breakout opstod i 2008, da han medvirkede i den kæmpestore Batman-film The Dark Knight som distriktsadvokat Harvey Dent.

Aaron Eckhart er også blevet vist i film som.

  • Ingen forbehold (2007),
  • The Dark Knight (2008),
  • Love Happens (2009),
  • Battle: Los Angeles (2011),
  • Slettet (2012),
  • Olympus er faldet (2013),
  • I, Frankenstein (2014)
  • London er faldet (2015).

Han er nu fokuseret på sine fremtidige produktionsfilm Bleed for This og Sully. Aaron Eckhart havde været fantastisk gennem hele sin skuespilkarriere. Andre nøgleroller inkluderer The Pledge (2001), The Core (2003), Rabbit Hole (2010) Battle: Los Angeles (2011), Olympus Has Fallen (2013) og dens efterfølger London Has Fallen (2016), I, Frankenstein (2014) ) og Sully (2016).



Aaron Eckhart Age

Eckhart blev født den 12. marts 1968 og er 51 år gammel fra 2019.

Aaron Eckhart-familien

Hans fulde navn er Aaron Edward Eckhart. Han blev født i Cupertino, Californien, søn af Mary Martha Eckhart, en forfatter, kunstner og digter og James Conrad Eckhart, en computerchef. Han er den yngste af tre brødre. Hans far er af tysk-russisk afstamning, mens hans mor har engelsk, tysk, skotsk-irsk og skotsk herkomst.

Opdraget som medlem af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, tjente han en to-årig mission i Frankrig og Schweiz. Arons familie flyttede til England i 1981 efter hans fars job inden for informationsteknologi. Derudover flyttede familien også rundt i Surrey og boede i byer som Cobham, [10] Ripley og Walton-on-Thames.



Aaron Eckhart Uddannelse

Han blev indskrevet i American Community School, som i øjeblikket er kendt som ACS International Schools. Senere sluttede han sig til American International School of Sydney for sin gymnasium. I 1994 dimitterede han fra Brigham Young University med en grad af Bachelor of Fine Arts.

Indlæser ... Indlæser ...

Aaron Eckhart Kone

Han havde en affære med en skuespillerinde Kristyn Osborn. Han var også romantisk forbundet med en amerikansk skuespillerinde Emily Cline i 1998, og han var forlovet med skuespilleren, som de havde været med under optagelserne af In the Company of Men og senere adskiltes de i 1998.

deadline forbrydelse med tamron hall wiki

Han blev knyttet til Ashley Wick efter sin sammenbrud, efter et par års datering sluttede han sin relation, der var også rygter om, at de adskilt på grund af Arons forhold til andre piger. Han begyndte at danse en amerikansk supermodel og skuespillerinde Molly Sims efter sin sammenbrud. Men nøjagtige detaljer om deres datering mangler. Han er ikke gift endnu, og der er ingen oplysninger om Arons ægtefælle eller børn.

Aaron Eckhart bløder for dette

Selve filmen er baseret på den sande historie om verdensmesterbokser Vinny Pazienza (Miles Teller), han monter et af de største comebacks inden for sport kun 13 måneder efter, at et frontalt bilulykke efterlod ham med en brækket nakke.

Som Pazienzas træner bliver han derefter styrken bag et opsving, som mange tanker ikke var mulige. ”Begge disse fyre har været på toppen og har taget et fald,” siger Eckhart. ”Men de er i stand til at komme sammen og støtte hinanden. Og de giver aldrig op. Denne film handler om at skrabe og kravle dig tilbage til toppen. Du kan have lige så mange chancer som fantasien.

I sin rolle som den virkelige boksetræner Kevin Rooney i Bleed for This krævede, at han skulle vinde 40 pund og barbere hovedet, tøvede han ikke med, som citeret. på nogle måder vil det blive defineret af det resten af ​​deres liv, ”siger Eckhart.

'Det er dit ansvar som skuespiller at komme så tæt på den rigtige ting, som du overhovedet kan.' fordi jeg normalt er rigtig aktiv, ”siger han. ”Cirka tre måneder før filmen stoppede jeg helt med at træne. Jeg ændrede også min diæt og begyndte at spise masser af pizza. At få 40 pund ændrer virkelig dit headspace. Det hjalp mig med at komme til det sted, hvor jeg havde brug for at være at spille en karakter, der er en drikker, en gambler og som regel meget heldig.

Aaron Eckhart Mormon

Han voksede op i LDS-troen, i 1997 blev han ”udelukket” på grund af sine kontroversielle synspunkter og skrifter, kastede Eckhart i flere af hans film, begyndende med “In the Company of Men” (LaButes stykke “Bash”, som blev produceret i 1999 afbildede mormonkarakterer, der ikke opførte sig i overensstemmelse med kirkens lære.

Han har formelt forladt kirken. Eckhart har optrådt i flere af LaButes film og spillet titelkarakterens kæreste i 'Erin Brockovich' og den skurke Two-Face i 'The Dark Knight.' Hans forhold til mormonismens kirke er noget uklart.

Han fortalte Entertainment Weekly, ”Jeg er sikker på, at folk tror, ​​at jeg er en mormon, men jeg ved ikke, at jeg er en mormon mere, ved du?… Jeg ville være en hykler, hvis jeg sagde, at jeg var, bare fordi jeg ikke har levet den livsstil i så mange år. ” Eckhart indrømmer at have drukket, rygte og anden ikke-LDS-godkendt opførsel i sin fortid, men hævder at have ryddet op i sin handling.

Aaron Eckhart Awards og præstationer

  • Han vandt Taormina International Film Festival i 1997 som den bedste skuespiller. In the Company of Men (Slips m / D. Douche La vie de Jésus)
  • Han vandt en Independent Spirit Award - Bedste debutpræstation i 1998. I selskab med mænd.
  • Han vandt Satellite Award / Special Achievement Award - Outstanding New Talent
    I selskab med mænd
  • Han blev nomineret til Chicago Film Critics Association Awards - mest lovende skuespiller i selskab med mænd
  • Han blev nomineret i Online Film & Television Association - Best Breakthrough Performance - Male in the Company of Men
  • Han blev nomineret til Satellite Award - Bedste skuespiller i en film, komedie eller musikalsk tak for at ryge i 2006.
  • Han blev nomineret i St. Louis Film Critics Association - Bedste skuespiller tak for at ryge 2007
  • Han blev nomineret til Golden Globe Awards - Bedste præstation af en skuespiller i en film - komedie eller musikalsk
    Tak fordi du ryger
  • Han blev nomineret til Independent Spirit Award - Bedste mandlige leder tak for at ryge
  • Han blev nomineret til Prism Award - Performance in a Feature Film Thank You for Smoking
  • Han vandt ACCA Awards - Best Cast Ensemble
    The Dark Knight (delt med resten af ​​rollebesætningen)
    i 2008
  • Han vandt Central Ohio Film Critics Association - Best Ensemble i 2009.
  • Han vandt People's Choice Award - Favorite Cast, the Dark Knight (delt med resten af ​​rollelisten)
  • Han blev nomineret til Saturn Awards - Bedste birolle, den mørke ridder (delt med resten af ​​rollebesætningen)
  • Han blev nomineret i Critics Choice Award - Best Acting Ensemble. The Dark Knight (delt med resten af ​​rollebesætningen)
  • Han blev nomineret i Gold Derby Award - Ensemble Cast in the Dark Knight (delt med resten af ​​rollebesætningen)
  • Han blev nomineret til Davis Award - Bedste præstation af en skuespiller i en birolle i 2010.
  • Han blev nomineret til San Diego Film Critics Society Awards - Bedste skuespiller Rabbit Hole i 2011

Aaron Eckhart-film | Filmografi

  • Rum Diary (2011)
  • Battle Los Angeles (2011)
  • Kaninhul (2010)
  • Love Happens (2009)
  • The Dark Knight (2008)
  • Håndklædehoved (2007)
  • Mød bill (2007)
  • Ingen forbehold (2007)
  • The Wicker Man (2006)
  • The Black Dahlia (2006)
  • Neverwas (2005)
  • Tak for at ryge (2005)
  • Samtaler med andre kvinder (2005)
  • Suspect Zero (2004)
  • Løncheck (2003)
  • The Missing (I) (2003)
  • Kernen (2003)
  • The Pledge (I) (2001)
  • Besiddelse (2002)
  • Sygeplejerske Betty (2000)
  • Erin Brockovich (2000)
  • Enhver given søndag (1999)
  • Molly (1999)
  • Torsdag (1998)
  • Dine venner og naboer (1998)
  • In the Company of Men (1997)
  • Slaught of the Innocents (1993)

Aaron Eckhart Netværdi

Hans nettoværdi kan estimeres til at være $ 25 millioner.

Aaron Eckhart Body-Measurements

  • Hårfarve: Blond
  • Øjenfarve: Blå
  • Højde: 183 cm
  • Vægt: 75 kg
  • Biceps: 15 cm (39 cm)
  • Talje: 78 cm
  • Bryst: 106 cm

Aaron Eckhart Video.

Aaron Eckhart Twitter

Aaron Eckhart Instagram

Se dette indlæg på Instagram

#aaroneckhart #hollywood #batman #twoface #harveydent #blondine #smuk #aktor #la # kæreste # bedste #køl #instagood #smuk #mand

Et indlæg delt af Aaron Eckhart Fan (@aaroneckhart_fan) den 27. maj 2019 kl. 16:08 PDT

Aaron Eckhart Facebook

| ar | uk | bg | hu | vi | el | da | iw | id | es | it | ca | zh | ko | lv | lt | de | nl | no | pl | pt | ro | ru | sr | sk | sl | tl | th | tr | fi | fr | hi | hr | cs | sv | et | ja |