Devon Bostick Netværdi: Bio, alder, højde, familie og film

Devon Bostick Biografi

Devon Bostick blev født den 13. november 1991 og er en canadisk skuespiller, der er bedst kendt for at spille hovedrollen i Simon i Atom Egoyan-regisserede film Adoration, Brent i Saw VI, Rodrick Heffley i de første tre film Diary of a Wimpy Kid-film, og Jasper Jordan på CW-showet The 100 fra 2014 til 2017.

Devon Bostick Age

Devon Bostick-foto
Devon Bostick-foto

Devon er 29 år fra og med 2019. Bostick blev født den 13. november 1991 i Toronto, Canada. Han fejrer sin fødselsdag hver 13. november. Hans stjernetegn er Skorpionen.



Devon Bostick Højde

Devon står i en højde af 5 fod 10 inches, hvilket er 1,8 meter. Han ser ud til at være ret høj på sine fotos i forhold til sine omgivelser og alt at gå efter. Oplysninger om hans faktiske vægt og andre kropsmålinger er dog i øjeblikket ikke offentligt tilgængelige. Vi holder styr på og opdaterer disse oplysninger, når de er ude.



Jennifer Westhoven nettoværdi

Devon Bostick kæreste

Bostick var i et forhold med den svenske model Alexandra Burman de sidste par år. I interviewet nævnte han Alexandra som sin kæreste. Men tingene kunne ikke fungere godt imellem dem, de måtte splitte sig.

Fra nu af nyder Devon Bostick sit single-liv.



hvad er jackie christies nettoværdi

Devon Bostick-familien

Hans mor er en rollebesætningsagent, mens hans far var en skuespiller, der arbejdede som filmkoordinator. Han har en bror ved navn Jesse Bostick. Han er canadisk og tilhører hvid etnicitet. Med hensyn til sin uddannelse deltog han i Etobicoke School of the Arts i Toronto, Ontario, Canada.

Devon Bostick Netværdi

Den anslåede nettoværdi af Devon Bostick er omkring $ 3 millioner pr. 2019. Denne kæmpe mængde af figur tjent gennem hans breakout forestillinger i de forskellige succesrige film og tv-shows. Så al ære til hans professionelle karriere som skuespiller. I henhold til Payscale er den gennemsnitlige løn for en skuespiller eller skuespillerinde i enhver film eller serie omkring $ 50.529 om året. Ved dette kan vi vide, at denne canadiske skuespiller har samlet en betydelig mængde rigdom som skuespiller.

Devon Bostick Målinger og fakta

Her er nogle interessante fakta og kropsmålinger, som du ikke vil gå glip af om en Wimpy Kid-skuespiller, Devon;



Devon Bostick Bio og Wiki

  • Fuld Navne : Devon Bostick
  • Køn: Han
  • Erhverv : Skuespiller
  • Nationalitet : Canadisk
  • Race / Etnicitet : Hvid
  • Religion : Ikke kendt
  • Seksuel orientering: Lige

Devon Bostick Alder og fødselsdag

  • Alder: 29 år (2019)
  • Fødselsdato: 13. november 1991
  • Fødselssted: Toronto, Canada
  • Fødselsdag: 13. nov
  • Stjernetegn : Skorpionen

Devon familie og forhold

  • Fars navn: Skal opdateres
  • Mors navn: Skal opdateres
  • Søskende: Jesse Bostick
  • Civilstand: Enkelt
  • Ægtefælle: Ikke anvendelig
  • Kæreste: For at blive opdateret
  • Børn / børn: Ingen

Devon kropsmålinger

  • Højde / hvor høj ?: 5 fod 10 tommer
  • Vægt: Skal opdateres
  • Øjenfarve : Brun
  • Hårfarve : sort

Devon nettoverdi og løn

  • Nettoværdi: $ 2 millioner
  • Løn : Opdateres
  • Indkomst kilde: Skuespiller

Devon House and Cars

  • Sted : Canada
  • Biler : Bilmærke skal opdateres

Devon Bostick Karriere

Devon begyndte at handle, da han var i klasse fem. Han er kandidat fra Etobicoke School of the Arts i Toronto.

Han har haft roller i tv-serien Degrassi: The Next Generation, Flashpoint og i filmen Citizen Duane, og optrådte i seriepremieren på Rookie Blue. Hans filmarbejde har inkluderet roller i Godsend, Fugitive Pieces og The Stone Angel.

bishop dale c bronner nettoværdi

I Tilbedelse spiller han Simon, en dreng, der bliver opdraget af sin onkel (spillet af Scott Speedman) efter sine forældres død. Han optræder også i en online spoof-trailer til en fupfilm kaldet 'Ice Fortress'. Han havde roller i The Poet, et verdenskrigs drama med Roy Scheider og Colm Feore, Saw VI som Brent og Assassin's Creed: Lineage som Ezio Auditore.



Bostick spillede også Ericas afdøde bror Leo i CBC Televisions serie Being Erica og Rodrick Heffley i filmbogen Diary of a Wimpy Kid.

Indlæser ... Indlæser ...

Devon Bostick Filmografi

År Titel Rolle Bemærkninger
1998 Bilag A: Retsmedicinsk hemmeligheder Er 1 afsnit
2002-2003 Odyssey 5 Gotisk Teenager 2 episoder
2003 DC 9/11: Krisetid Brandmands søn Tv-film
2003 Jake 2.0 Unge barn 1 afsnit
2004 1-800-mangler Zack 1 afsnit
2004 Trængsel Barnet Tv-film
2005 Knights of the South Bronx Darren Tv-film
2006–
2007
Degrassi: Den næste generation Tråd 3 episoder
2007 Stump Ryan Tv-serier
2007 Et liv afbrudt Unge Bobby Tv-film
2007 Altar Boy Gang Terry Tv-film
2008 Prinsesse Ældre dreng Tv-film
2008 Roxy Hunter and the Horrific Halloween Drew Tv-film
2009 Det gode Tyskland Dale mackay 1 afsnit
2009 Våben Dreng # 3 2 episoder
2009 Grænsen Ali Jabir | 1 afsnit
2009 At være Erica Leo Strange 13 episoder
2010 Rookie Blue Martin Blentz 1 afsnit
2010 Flashpoint Paul 1 afsnit
2010 Havn Jimmy 1 afsnit
2011 Hun er borgmesteren Læge Jimmy 1 afsnit
2011 Lytteren Bennie 1 afsnit
2013 Sigt højt Marcus anderson Webserie, 10 episoder
2014–2017 De 100 Jasper Jordan Hovedrolle (sæson 1–4)
2019 Samlet formørkelse Tyler Rotrovski 1 afsnit
2019 Jeg er natten Tommy Hovedrolle

Devon-sociale mediekonti

Relaterede biografier

Du kan også lide at læse Var , Karriere , Familie , Forhold, Kropsmålinger , Nettoværdi , Præstationer, og mere om:

  • Thomas McDonell
  • Robert Capron

Reference:

Vi anerkender følgende websteder, som vi har henvist til, da vi skrev denne artikel:

  • Wikipedia
  • Instagram
| ar | uk | bg | hu | vi | el | da | iw | id | es | it | ca | zh | ko | lv | lt | de | nl | no | pl | pt | ro | ru | sr | sk | sl | tl | th | tr | fi | fr | hi | hr | cs | sv | et | ja |